Preinscripció 2015-16

Saps que el patinatge artístic sobre rodes és un dels esports més saludables que es poden practicar?

Si tens més de 3 anys, i t'agrada patinar i ballar sobre rodes, no ho dubtis més i vine al Club Patinatge Artístic Iluro. T'ho passaràs genial!

Ja oberta la preinscripció per la temporada 2015-16 per als grups d'individual lliure (masculí i femení) i exhibició en grup: per a nens/es i adults.

Per a noves inscripcions:
  • Si t'inscrius al Club abans del 30 d'agost, tindràs un 50% de DESCOMPTE en la teva matrícula (20€). En aquest cas caldrà que ens enviïs el teu full d'inscripció a info@patinatgeiluro.com o bé a través d'un missatge WhatsApp al telèfon 601 357 008. Descarrega'l aquí.

Per a actuals inscrits:
  • Si, abans del 15 d'agost, ens dones l'avís de que seguiràs patinant al Club, la matrícula et sortirà GRATIS (0€).
  • Si, entre del 15 i el 30 d'agost, ens dones l'avís de que seguiràs patinant al Club, la matrícula et sortirà a meitat de preu (20€).
  • Si no ens dones avís de que seguiràs patinant al Club (o ens el dones passat el dia 30 d'agost), et considerarem baixa i, per tant, quan t'hi vulguis tornar a inscriure (i no sense abans haver estudiat el vostre cas i confirmat la vostra admissió), caldrà que abonis l'import total de la matrícula (40€).

Dimarts dia 1 de setembre iniciarem els entrenaments de la temporada 2015-16.

El Club Patinatge Artístic Iluro us desitja unes bones molt bones vacances d'estiu!!!