Grans i petits units sobre rodes al II Festival Iluro

Les patinadores i patinador del Club Patinatge Artístic Iluro, sota la direcció tècnica i artística de Núria Rivas, es van tornar a ficar al públic a la butxaca fent-lo disfrutar amb el fruit del seu esforç, dedicació i constància sobre rodes, durant el festival de patinatge del passat dissabte 12 de juny.

Balls individuals de les patinadores més veteranes es van anar intercalant amb els de grups de les diferents categories, destacant-ne el conjunt "Thriller", en homenatge al desaparegut Michael Jackson. Salts, cabrioles i vestits lluents i de colors van omplir durant una hora la pista poliesportiva municipal de Cirera, a Mataró, deixant al públic bocabadat.

Durant el transcurs del festival es va poder gaudir, a més, del patinatge dels nostres amics de les localitats de Sant Iscle de Vallalta i de Premià; així com d'una exhibició de balls de saló.

Des d'aquí volem agrair a tots els participants, col·laboradors i públic assistent, el suport donat al Club. Sense vosaltres, res seria possible.


(A la foto, d'esquerra a dreta i de dalt a baix: Marta Miracle, Marc Rivas, Núria Rivas, Marta Trunas, Aida Monge, Ana Calderón, Mª Teresa Turtós, Nerea Moreno, Carla Martínez i Jana Castellà)