Núria Rivas a la jornada anual de Jutges de Patinatge Artístic


El passat dissabte, dia 7 de març de 2009, la Núria Rivas, la nostra Entrenadora, va participar a la jornada anual de Jutges de Patinatge Artístic de la Federació Catalana de Patinatge, que va tenir lloc a la localitat de Ripollet (Vallès Occidental).

La part teòrica es va donar en una aula de formació i va incloure els canvis de normativa per al 2009 (exposada per la jutge internacional Mª José Escurriola) i explicacions teòriques de Dansa (David Dalmau, jutge internacional i President del Comitè Català de Jutges i Calculadors).

Els 70 jutges assistents, entre ells, la Núria, es varen posar els patins per a fer la part pràctica del curs, impartit per l’entrenadora Silvia Duran. La Silvia els va fer practicar, en parelles, les diferents posicions, passes i girs de dansa d'una forma molt pedagògica.

En David Dalmau, que va presidir la inauguració i cloenda del curs, es va mostrar molt satisfet per l’elevada participació d’un col.lectiu que va definir com el "més qualificat a nivell mundial".